Leverings & betalingsinformation

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Andcopenhagen.dk.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Andcopenhagen.dk.

Betaling af varen

Hver gang du bestiller en vare igennem Andcopenhagen.dk, sender vi en ordrebekræftelse til dig som kunde, hvorefter din ordre pakkes og sendes af sted. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Indeholder din ordre bestillingsvarer, vil disse blive sendt hurtigst muligt efter vi modtager dem på lager. Den forventede leveringstid vil være angivet på produktsiden og i din faktura (som kan hentes fra din ordrebekræftelse)

Indeholder din ordre bestillingsvare (produkter på pre-order) vil der forekomme en forskudsbetaling af din ordre - pengene vil blive trukket 2-5 dage efter ordren er lagt, ligegyldig leveringstiden på din forudbestilling.

Leveringstidspunkt & transport

Levering af varer fra Andcopenhagen.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle ordre bestilt igennem Andcopenhagen.dk sendes med GLS, hvis ikke andet er anført under produktvisningen.

Ordrer sendes fra vores lager indenfor maksimalt 72 timer efter ordreafgivelse, hvis ikke andet er anført på produktvisningen. Levering sker efter den i checkout valgte fragtmetode og vil normalt ske indenfor 1-3 hverdage fra afsendelsen. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Ordrer med bestillingsvarer vil have længere leveringstider - den forventede leveringstid vil være angivet under det produkt, som bliver forudbestilt.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer overgår til køber når fortrydelsesretten, efter 14 dage fra modtagelsen, udløber. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han/hun sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans/hendes side.

Det anbefales altid at gemme den originale emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader anbefales returneret i original emballage og med gyldig ordrebekræftelse.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Andcopenhagen.dk, skal påberåbes inden 14 dage efter, at du har opdaget fejlen. Det er kundens pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen kommer til udtryk (via billeddokumentation). Hvis kunden opdager en fejl, skal denne rette henvendelse til kundeservice@andcopenhagen.com med det samme. Kunden kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter varen er leveret til kunden. For varer med begrænset holdbarhed, er kundens klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Andcopenhagen.dk har stillet kunden i udsigt eller som fremgår af produktets emballage. Varen vil i forbindelse med reklamationer altid ombyttes til tilsvarende produkt. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Andcopenhagen.dk - i dette tilfælde vil der i stedet ske en refundering af produktets købspris.

Enhver reklamation af en vare anbefales at ske gennem vores returportalfor at få en hurtigere behandling. Ved reklamationer bedes du altid angive fejlen i kommentarfeltet. 

Fortrydelsesret

Andcopenhagen.dk yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag, du modtager varen. Fortryder du dit køb, skal Andcopenhagen.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde og derefter returneres inden for de efterfølgende 14 dage. Du har pligt til at returnere varen i original stand, og den må ikke være brugt udover hvad der er svarende til, at varen kunne være afprøvet i en fysisk butik. Varen skal sendes retur med eventuelle mærker og indpakning. 

Kunden afholder selv en omkostning på 35,-, der er forbundet med at returnere varen via. vores returportal. Ved returnering af tæpper vil en fragtomkostning på 49,- blive fratrukket returbeløbet. 

Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen eller ved at sende varen tilbage via vores returportal.

Enhver returnering af en vare anbefales at ske gennem vores returportal, for at få en hurtigere behandling og returnering af købesummen.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. 

Rabatkoder

Vi udsteder med jævne mellemrum rabatkoder, der enten giver en procentuel rabat eller en rabat i kroner. Der kan maksimalt bruges én (1) rabatkode pr køb. Ved forsøg på at omgå dette vil systemet annullere ordren. Der kan ikke benyttes rabatkoder til køb af gavekort med mindre andet er angivet.

Rabatkoder skal tilføjes i checkout inden checkout fuldføres og rabatkoder kan dermed ikke tilføjes en ordre efter en ordrer er lagt.

Det er altod kun muligt at benytte én rabatkode ad gangen. 

Gavekortskoder

Gavekortskoder udstedt af Andcopenhagen.dk har en gyldighed på 3 år fra udstedelsen.

Pris & betaling

På Andcopenhagen.dk er der mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort. Alle priser hos Andcopenhagen.dk - på web-adressen http://www.andcopenhagen.dk er inkl. moms.

Fortrolighedspolitik

Andcopenhagen.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre informationer om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Andcopenhagen.dk vil ikke sælge dit navn, adresse, e- mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

Har du nogle spørgsmål til vores handelsbetingelser? Så send os en mail lige her