BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Databeskyttelse har høj prioritet, og vi ønsker åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. 

Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?
Andcopenhagen ApS er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse. 

Andcopenhagen ApS
Købmagergade 5,3, 1150 København K CVR: 38670735

Hvem har adgang til dine oplysninger?
Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at betjene dig. 

Hvilket gyldigt retsgrundlag er der for anvendelse?
Ved hver specifik anvendelse af personlige oplysninger, som vi opbevarer om dig, vil vi informere dig om, hvorvidt indsamling af dine data er baseret på et lovmæssigt krav eller for at indgå et kontraktforhold, og om det er obligatorisk at oplyse dine personlige oplysninger og mulige konsekvenser, hvis du vælger det fra.

Hvad er dine rettigheder?


Retten til adgang:
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt Andcopenhagen, så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail.

Retten til at overføre data: 
Når vi anvender dine personlige oplysninger elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt i et maskinlæsbart format. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os.

Retten til at korrigere data: 
Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende. 

Retten til at slette data:
Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som vi benytter, undtagen i følgende situationer:

*Du har en uafklaret sag hos kundeservice
*Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt
*Du har et økonomisk mellemværende med os, uanset betalingsmåde
*Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år
*Din gæld er videresolgt til tredjepart inden for de seneste tre år eller inden for et år for afdøde kunder
*Din kreditansøgning er blevet afvist inden for de seneste tre måneder
*Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne

Din ret til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser:
Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på vores retmæssige interesser. Vi fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af lovmæssige krav.

Din ret til at modsætte dig direkte markedsføring:
Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring.

Du kan framelde dig direkte markedsføring på følgende måder:

Ved at afmelde dig nyhedsbrevet. Hver gang du modtager et nyhedsbrev fra os medfølger en tydelig frameldingsknap i øverste ventre hjørne. Her kan du til enhver tid framelde dig og vil derefter ikke blive kontaktet igen.

Ved at kontakte vores kundeservice.

 

Hvordan kan du udøve dine rettigheder?   
Vi tager databeskyttelse meget alvorligt, og derfor håndterer vores kundeservicemedarbejdere altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder. Du kan altid kontakte kundeservice.

Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger:
Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel ændringer af årsagerne til hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller dine rettigheder.

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

På Andcopenhagen anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan f.eks. gøres på følgende måde: 

I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”

Logstatistik

Logstatistik bruges på Andcopenhagen.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, og på hvilken del af websitet kunderne forlader På Andcopenhagen.dk mm.

På På Andcopenhagen.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger 

- Navn
- Adresse
- E-mail adresse

Telefonnummer er valgfrit

På Andcopenhagen foretager vi registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare, du har bestilt. Personoplysningerne registreres hos Andcopenhagen.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger på Andcopenhagen sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige er Founder, Julie Vibe Eilersen.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til på Andcopenhagen videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Andcopenhagen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Andcopenhagen via e-mail: jve@andcopenhagen.com

BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Databeskyttelse har høj prioritet, og vi ønsker åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. 

Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.

Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?
Andcopenhagen ApS er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse. 

Andcopenhagen ApS
Købmagergade 5,3, 1150 København K CVR: 38670735

Hvem har adgang til dine oplysninger?
Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at betjene dig. 

Hvilket gyldigt retsgrundlag er der for anvendelse?
Ved hver specifik anvendelse af personlige oplysninger, som vi opbevarer om dig, vil vi informere dig om, hvorvidt indsamling af dine data er baseret på et lovmæssigt krav eller for at indgå et kontraktforhold, og om det er obligatorisk at oplyse dine personlige oplysninger og mulige konsekvenser, hvis du vælger det fra.

Hvad er dine rettigheder?


Retten til adgang:
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt Andcopenhagen, så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail.

Retten til at overføre data: 
Når vi anvender dine personlige oplysninger elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt i et maskinlæsbart format. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os.

Retten til at korrigere data: 
Du har ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende. 

Retten til at slette data:
Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som vi benytter, undtagen i følgende situationer:

*Du har en uafklaret sag hos kundeservice
*Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt
*Du har et økonomisk mellemværende med os, uanset betalingsmåde
*Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år
*Din gæld er videresolgt til tredjepart inden for de seneste tre år eller inden for et år for afdøde kunder
*Din kreditansøgning er blevet afvist inden for de seneste tre måneder
*Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne

Din ret til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser:
Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på vores retmæssige interesser. Vi fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af lovmæssige krav.

Din ret til at modsætte dig direkte markedsføring:
Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring.

Du kan framelde dig direkte markedsføring på følgende måder:

Ved at afmelde dig nyhedsbrevet. Hver gang du modtager et nyhedsbrev fra os medfølger en tydelig frameldingsknap i øverste ventre hjørne. Her kan du til enhver tid framelde dig og vil derefter ikke blive kontaktet igen.

Ved at kontakte vores kundeservice.

 

Hvordan kan du udøve dine rettigheder?   
Vi tager databeskyttelse meget alvorligt, og derfor håndterer vores kundeservicemedarbejdere altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder. Du kan altid kontakte kundeservice.

Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger:
Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel ændringer af årsagerne til hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller dine rettigheder.

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

På Andcopenhagen anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan f.eks. gøres på følgende måde: 

I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”

Logstatistik

Logstatistik bruges på Andcopenhagen.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, og på hvilken del af websitet kunderne forlader På Andcopenhagen.dk mm.

På På Andcopenhagen.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger 

- Navn
- Adresse
- E-mail adresse

Telefonnummer er valgfrit

På Andcopenhagen foretager vi registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare, du har bestilt. Personoplysningerne registreres hos Andcopenhagen.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger på Andcopenhagen sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige er Founder, Julie Vibe Eilersen.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til på Andcopenhagen videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Andcopenhagen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Andcopenhagen via e-mail: jve@andcopenhagen.com