Andcopenhagen er et Københavnsk accessory brand, som giver dig et stort udvalg inden for trendy modetilbehør til budgetvenlige priser. 

I august 2016 slog Andcopenhagen.dk sine døre op med hvad der må siges at være et brag og vi er på kort tid kommet længere end hvad vi turde drømme om. 

Med et ønske om at give dig ”that little extra something” i tilværelsen, bredte vores produktsortiment sig ved vores åbning over mange kategorier, inden for både mode og bolig. Sidenhen er vores kærlighed til specielt modetilbehør vokset enormt, hvorfor vi har skåret alt andet fra, for at fokusere 100% på det som vores hjerter banker for. 

Scrunchies, hårbånd, tasker, punge, mobil covers og nøgleringe er blot nogle af de mange ting, som du kan handle hos os. Og når du handler hos os, vi vil sørge for at du føler dig tryg, velinformeret og i gode hænder – for det er nemlig lige det du er!

For at give dig de bedste produkter, til de bedste priser har vi valgt at lægge al vores energi online – og kun hos os selv. Du vil derfor ikke kunne finde vores produkter i andre fysiske butikker ej heller hos nogle som helst andre webshops. På denne måde sørger vi for at holde snor i alle processer og alle henvendelser vedr. os og vores produkter, og det er super vigtigt for os. 


tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom med i venneklubben! Psst.. Hvis du gør det lige nu giver vi dig 20% på dit første køb ;)

 

Rigtig god shoppelyst!

 

Julie Vibe Eilersen
Founder af Andcopenhagen.dk

andcopenhagen_tv_Julie_Vibe_Eilersen_th_Julie_Rejnhold_Randazzo

Fra venstre: Julie Vibe Eilersen, Founder & Julie Rejnhold Randazzo, Kreativ Chef