For at spare dig besværet ved at skrive til os med dit spørgsmål, har vi nedenfor listet nogle af de spørgsmål som vi oftest bliver stillet.

Har du spørgsmål til returnering og bytte? Så find svarene lige her

Kunne du ikke finde svar på lige netop dit spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kundeservice@andcopenhagen.com

  

Bestilling

Hvis du har gennemført vores checkout er din ordre helt sikkert gået igennem! For det meste er det en fejltastning af din email-adresse, som gør at du ikke har modtaget nogen email fra os endnu. Hvis du har du oprettet en konto hos os, kan du selv gå ind og ændre din email ved at logge ind her. Skriv til os hvis du ikke har modtaget din ordrebekræftelse, så vi kan ændre din email-adresse for dig, så vi kan få den sendt afsted igen.
Som udgangspunkt kan du ændre/annullere din ordre indtil du modtager en email fra os med dit trackingnummer (du vil altid modtage din ordrebekræftelse med det samme og derefter en ny email med et trackingnummer) - når først du har modtaget dit trackingnummer, er din ordre behandlet og pakket på vores lager og kan derfor ikke ændres.

Pre-orders

Du kan se den forventede forsendelsesdato under det produkt du har bestilt :-) 
Hele din ordre vil blive sendt samtidig - hvis du ønsker at modtage andre produkter før datoen for forsendelse af din pre-order, så skal du bestille disse produkter seperat.
Pengene vil blive trukket 5-10 dage efter du har lagt din bestilling. Det vil i nogle tilfælde betyde at pengene bliver trukket før afsendelse af dit bestilte produkt.

Betaling

Vi modtager følgende betalingskort på Andopenhagen.dk:
- Dankort
- VISA, VISA/Dankort, VISA Electron
- MasterCard.
Pengene vil blive trukket på dit kort så snart din ordre er blevet overleveret til PostNord. Der går gerne 2-3 dage før pengene vil være trukket.

Levering

Vi sender pakker fra vores lager alle hverdage og din ordre vil derfor senest blive sendt afsted dagen efter du har lagt den. Hvis du bestiller fre-søn, vil din pakke blive afsendt om mandagen. Der går gerne 1-3 hverdage før du modtager din pakke, medmindre andet er blevet oplyst.
Nogle gange får fragtfirmaerne ikke scannet pakkerne ordenligt ved modtagelse. Derfor er dit track and trace-link ikke altid opdateret korrekt. I de fleste tilfælde vil din pakke dog stadig blive leveret inden for vores angivne leveringstid. Har du, efter tre hverdage, stadig ikke modtaget din pakke - og viser track and trace-linket stadig ikke noget. Så er du velkommen til at kontakte os via. kontaktformularen under menupunktet Kundeservice.

Vi har gratis fragt på alle ordrer til Danmark på Andcopenhagen.dk, ved køb for over 400 kr. Vi sender fragtfrit med GLS til PakkeShop - og du kan også få sendt pakken direkte til dit hjem eller arbejdsplads mod en merpris. 

Vores fragtpriser til Danmark er

GLS PakkeShop - GRATIS ved køb over 400 kr.
GLS PakkeShop - 29 kr. ved køb under 400 kr.
GLS Private Delivery - 49-149 kr. 
GLS Erhvervsadresse - 39-99 kr.

Vores leveringstid er altid 1-3 hverdage, medmindre andet er anført.


Rabatkoder

Løbende afholder vi kampagner, hvor der ofte indgår rabatkoder. Vi sender altid vores rabatkoder direkte ud til alle dem som er skrevet op til vores nyhedsbrev. Derudover kan du løbende også risikere at finde rabatkoder på vores Facebook og Instagram.
Problemet opstår for det meste når man enten ikke har indtastet koden korrekt, eller når man ikke har opfyldt de eventuelle krav for rabatkodens gyldighed. Dette kan fx. være "rabatkoden gælder ved køb over 199 kr. ekskl. fragt".
Nej, du kan kun benytte en enkelt rabatkode ad gangen, da systemet ikke tillader brugen af to rabatkoder på samme tid.